Nyheter


Distriktscupen i MAG

KFUM gymnasterna tävlade på Distriktcupen 4 oktober 2020 i Åkeshov.
Vi hade 8 gymnaster på plats i RM 1 och RM2
IMG_2298
Vi kom trea i lagkampen.
Guld i räck RM2 ( Alvar Engström)
Guld i hopp i RM2 (Atte Furst Lindblad)
Silver i hopp RM2 ( Alvar Engström)
Brons i ringar RM2 ( Atte Furst Lindblad)
Brons i räck RM1 ( Adam Boström)

Grenfinalerna JSM gav medaljer

Efter dagens grenfinaler i Manlig Artistisk Gymnastik fick Jacob med sig en hel knippe medaljer hem. SIlver medaljer i grenarna fristående, ringar, barr och hopp.  Guld medalj i räck.

Mycket roligt och ett stort grattis för en väl genomförd helg Jacob. Vi är stolta över dig.

IMG_2314

Bra jobbat Jacob och Löwet!


Guld på JSM i MAG

JSM guld 2020 (2)

Idag avgjordes mångkampen i JSM och SM i Manlig Artistisk Gymnastik i Halmstad. Det blev en guldmedalj i JSM till KFUM tack vare Jacob Söderqvist fina insatser. Grattis Jacob!

Jacob slutade topp 3 i samtliga grenar vilket innebär att han i morgon tävlar alla grensfinaler. Även Kalle Frisén deltog på JSM men enbart i fristående där han slutade på en 13e plats.

På SM deltog Leo Blumenberg i mångkampen och han slutade på en 8e plats. Även Alexander Ramm deltog på SM i tre grenar.

Vi önskar Jacob lycka till i morgon.


Pojke och född 2004-2003

Är du kille och född 2003-2004 och tränar/tränat gymnastik? Vill du träna mer? Vill du tävla? Vår juniortrupp har lediga platser till hösten för dig som saknar tävlingskamrater och vill träna regelbundet och brinner för gymnastiken.

Våra juniorer tränar 4 ggr/vecka och har tävling i sikte. Är du intresserad att provträna med oss så kontakta oss via mail: kansli@kfum-ga.se

Välkomna!


Resultat KFUM Powertumbling Open 2020

Här kommer resultaten från KFUM Powertumbling Open 2020 som gick lördag den 25 januari i Enskedehallen.

Herrar

Damer

Lag


KFUM Powertumbling Open 2020

Den 25 januari 2020 går KFUM Powertumbling Open av stapeln i Enskedehallen. Alla gymnaster runt om i landet är välkomna att delta. Individuell och/eller lag tävling. Missa inte detta!

Inbjudan hittar du här: KFUM Powertumbling Open 2020 Inbjudan


Bronspeng på JSM i trupp 2019

Första advent och Juniortruppen firar det med att ta hem en bronsmedalj från JSM i truppgymnastik. Tävlingen gick i Ystad och grabbarna genomförde en mycket bra tävling trots några fall. Ett fint genomfört fristående och volter i trampett och tumbling som var både stilrena och säkra gav resultat. Vi gratulerar till såväl fina prestationer som en fint resultat. Grattis!

IMG_0637   IMG_0624


Pojktruppen tar guld på BG Bucklan

Pojktruppen tävlar på BG Bucklan  30/12 2019 och kammar hem en guldmedalj i hopp. Vi applåderar! Bra jobbat grabbar.


Tävlingshelg för KFUM

6-17 november var en stor tävlingshelg för alla våra sektioner.

I Stockholm tävlade Pojktruppen på SOLcupen. Dagen slutade med en 4e plats i matta och et silverpeng i hopp. Ungdomstruppen deltog på både JNM kvalet och Riks2. De presterade bra och har i och med dessa tävlingar tagit ett stort steg framåt i sin gymnastiska utveckling med nya program i alla 3 grenar. Juniortruppen i samarbete med Manliga Eliten deltog på Riks1 och fick med en bronspeng hem.

I Danmark tävlde våra Powetumblingkillar i Powerseries 2. Debut för Tom och Viktor som genomförde sina serier mycket bra. Alvin lyckades också med sina serier och tog hem guldplatsen i sin klass. Grattis!

I Halmstad hade vi en hel hög gymnaster tävlade i Manlig Artistisk Gymnastik. Nämnas kan Leos topptio i SVenska Cupen och Jacobs finalplats. Vår yngre gymnaster börjar allt mer tävla nationellt och vi hade deltagare på såväl Rikscupen som Rikspokalen.

Här är några av helgens krigare:

Riks2 Riks1 Powerseries2  SOLcupen


Nordiska Mästerskapen i Truppgymnastik

en 9 november 2019 gick Nordiska Mästerskapen i Truppgymnastik av stapeln i Drammen, Norge. Manliga Eliten var en av de trupper som fått äran att representera Sverige på detta mästerskap. Grabbarna genomförde en klart godkänd tävling. Några missar i varje gren gjorde dock att det blev svårt att hålla våra skandinaviska vänner stången. KFUM slutade på en 5e plats.

NM 2019