Kläder

För beställning av kläder kontaktar du KFUM gymnasternas kansli på mailadress kansli@kfum-ga.se.  Ange vad du önskar, vilken storlek (cl) samt namnet på gymnasten som beställer.

Defileringsoverall beställs en gång per termin då den är specialsydd från Island. Vi kan ta emot beställningar löpande och skickar iväg en beställning per termin. Leveranstiden är upp till 3 månader från vårt beställningsdatum.

Nästa tillfälle vi skickar iväg en beställning på defileringsoveraller är:

  • 31 oktober 2020

Vissa kläder kan du beställa direkt från vår klädleverantör Vera sport (se länk till vänster). I deras webbshop har vi en egen föreningssida där du hittar just våra kläder. För att beställa i deras webbshop registrerar du ett eget konto. Instruktioner finns i länken till vänster. Bygelbyxor och AG shorts beställs på vår föreningssida hos Vera Sport. Övriga tävlingskläder beställs från vårt kansli.

 

Tävlingskollektion

Body 550 kr, AG shorts 400 kr, Trupp shorts 200 kr, Defileringsoverall 1150 kr. Storlekar i cl. Märke 50 kr.

Body & Shorts (AG)

Body & Bygelbyxa

Defileringsoverall

Artikel Artikelnummer Storlek Pris
Body 22-34″
36″+
550:-
Shorts (AG) MIL-123905 22-34″
36″+
400:-
Shorts (Trupp) 120cl, 140cl, 160cl
S-L
200:-
Defileringsoverall 86cl – 164cl
XS – XXL
860:-

Handskydd

Handledsskydd finns att beställa hos Vera Sport på vår föreningssida. Stroppar till räck finns att beställa på kansliet (80 kr/par).

 

Profilkläder

Vi har nu en ny och utökad träningskollektion med shorts och överdragskläder som finns att köpa. Kläderna är för gymnaster, tränare och supporters. Kläderna är i första hand framtagna för att användas på träning men du kan också användas på resa, på läktaren, i skolan mm. Kläderna trycks med vår logga. Vi har två olika leverantörer (Vera sport och Wasted potentaial) för träningskläderna med olika utbud – så titta på båda innan du bestämmer dig.  Träningskläderna beställs direkt på respektives hemsida/webshop.

Länk till vår Veras webbshop: http://www.verasport.se/mina-foreningsprodukter/kfum-stockholm

Länk till Wasted potential webbshop: http://www.wastedpotential.se/kfum-gymnasterna/

 

Mössa

Stickad vit mössa med brodyr i blått. Pris 75 kr. Beställs från vårt kansli

Artikel Pris
Mössa 75:-

Mössa 2

Vit bomullsmössa med KFUM tryckt i tinningen, blå text. Material: 95% bomull, 5% lycra. Pris: 75 kr Beställs från vårt kansli.

Mössa bomull

Gympapåse

Gympa påse/ryggsäck i polyester med dubbla dragskor och förstärkta hörn. Storlek 44 x 33 cm, vit med blått tryck. Pris 40 kr. Beställs från vårt kansli.

200

Begagnat

På facebooksidan KFUM KÖP/SÄLJ akn du själv sälja, köpa eller efterlysa begnade KFUM kläder.

KFUM Sverige

För att beställa produkter från KFUM Sverige så kontaktar du vårt kansli med vilka produkter du vill beställa.
KFUM Sverige’s Profilkläder