Intagning 26 aug. 2019

Den 26 augusti har du som vill träna gymnastik flera dagar i veckan och med siktet inställt på framtida tävlande möjligheten att delta på en testträning. Är du pojke mellan 6-12 år och tycker detta låter intressant så är du välkommen.

Vi erbjuder platser till följande grupper:
Powertumbling – ny grupp för pojkar 9-12 år
Manlig Artistisk Gymnastik – ny grupp för pojkar 6-9 år
Truppgymnastik – nyintag i vår pojktrupp för pojkar 9-12 år

Samtliga grupper kommer träna 2-3 ggr/vecka och har siktet inställt på framtida tävlande.

Under 1 timmespasset kommer du få testa dina fysiska färdigheter i styrka, rörlighet och akrobatik. Inga förkunskaper krävs. Däremot ska det finnas en vilja att träna kontinuerligt flera dagar per vecka och en önskan om att i framtiden få tävla.

Alla som deltar kommer inte kunna erbjudas plats i någon av dessa tre grupper från start. I mån av plats kommer övriga erbjudas plats i annan gymnastikgrupp inom föreningen.

Har du intresset men inte får plats vid starten så kan det bli aktuellt senare under året då vi planerar att fylla på dessa tre grupper längre fram.

Tid: mailas ut senare till er som anmält er
Plats: KFUM Central, Rosengatan 1 (T-bana Rådmansgatan)
Klädsel: shorts och T-shirt
Anmälan: senast 19 augusti genom att maila kansli@kfum-ga.se. Ange namn och födelseår på gymnasten som önskar delta 26 aug.

KFUMs Gymnastikavdelningar är en pojkförening med siktet inställt på att tävla. Vi vill att alla ska ges möjlighet att träna och tävla på sin nivå efter sina förutsättningar. Vi bedriver verksamhet inom disciplinerna Manlig Artistisk Gymnastik, Truppgymnastik och Powertumbling. Du kan läsa mer om föreningen och våra olika verksamheter här på hemsidan.